راهنمای خرید لوله داربستی + بهترین برند لوله داربست

3 سال پیش4310بازدید0دیدگاه
راهنمای خرید لوله داربستی + بهترین برند لوله داربست
3:55

لوله‌های داربستی از اجزای مهم در پروژه‌های ساختمانی هستند که بدون آن‌ها، ایمنی برای احداث یک بنا ممکن نیست. اگر قصد دارید درباره لوله داربستی بیشتر بدانید یا آن‌ها را خریداری کنید، در این ویدئو، با ما همراه باشید. ما مشخصات فنی این لوله‌ها و دانستنی‌های کاربردی درباره آن‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهیم. در ادامه راهنمای خرید لوله داربست به همراه بهترین برندهای تولیدکننده این محصول در ایران برای شما آورده شده است.

فرآیند تولید لوله داربست

حتما در پروژه‌های ساختمانی اطراف خود، داربست‌هایی را دیدیده‌اید که کارگران برای رسیدن به محل‌های سخت از آن‌ها استفاده می‌کنند. این داربست‌ها از یکسری لوله تشکیل شده‌اند که به آن‌ها لوله داربستی گفته می‌شود. این لوله‌ها به خاطر نقششان در ایمنی افرادی که در این پروژه‌ها مشغول هستند، کاربرد زیادی دارند. البته به جز نقش تکیه‌گاه، چند کاربرد دیگر هم برای این محصول درنظر گرفته شده است.

  1. اول اینکه سازه را مقاوم می‌کنند
  2. دوم اینکه به نگهداری و ساخت انواع پروژه‌های ساختمانی، پل و غیره کمک میکنند
  3. سوم اینکه در برج‌های دیده بانی، غرفه‌های نمایشگاه و حتی رمپ‌های اسکی نیز استفاده می‌شوند. یک مزیت مهم لوله داربستی این است که هیچ سیالی در آن جابه‌جا نمی‌شود و چون در معرض آزمایش‌های آب و گاز نیست، از این نوع آسیب ها در امان خواهدبود.

به طورکلی، نحوه اتصال، ایمنی و کیفیت ساخت این لوله‌ها بسیار مهم است و اگر درست استفاده نشوند، خسارت‌های زیادی به بار می‌آورند. برای تولید این محصول از ورق st35 یا st37 استفاده شده و روش تولید همانند سایر لوله‌های درزدار است. فرآیند ساخت لوله داربست به این صورت است که ابتدا ورق به عنوان ماده اولیه از غلتک مخصوص عبور داده شده و فرآیند رول فرمینگ برروی آن انجام می‌شود. پس از رول کردن ورق، محصول وارد قسمت جوشکاری شده و لبه‌های آن به یکدیگر جوش داده می‌شود.

تنها تفاوت تولید این لوله با سایر لوله‌های درزدار این است که آزمایش‌های پس از تولید برای نشت گاز یا آب برروی آن انجام نمی‌شود. هرچند سایر تست‌های مرتبط با کاربرد لوله داربست همچون آزمایش میزان استحکام و دوام برروی این محصول انجام خواهد شد. به دلیل عدم انجام آزمایش تست گاز و آب برروی لوله داربست به این محصول تست مردود یا پلیسه نیز گفته می‌شود.

ابعاد و وزن لوله داربست 6 متری

لوله‌های داربستی با بست‌های مخصوص از جمله چهارپیچ، دوپیچ و گردان به یکدیگر وصل می‌شوند. برای استفاده درست از این لوله‌ها، باید اطلاعات لازم درباره جنس، اندازه، ضخامت و وزن آن‌ها داشته باشید. در ادامه به بررسی ابعاد و وزن لوله داربست 6 متری و 3 متری خواهیم پرداخت.

  • جنس لوله‌های داربستی معمولا از فولاد یا گالوانیزه است و در تولید آن از ورق سیاه ST37 استفاده می‌شود.
  • سایز رایج این محصول 2.11 اینچ یا همان سایز 5 است و علت نامگذاری آن به لوله 5 همین امر است.
  • طول این لوله‌ها غالبا 3 تا 6 متر است. قطر خارجی لوله‌های داربستی، 48.3 میلیمتر و ضخامت دیواره هم 3.2 میلیمتر است.
  • سه ضخامت متداول لوله داربست 2، 2.5 و 3 میلیمتر است که به ترتیب به آن‌ها لوله سبک، معمولی و سنگین گفته می‌شود.
  • فاصله مناسب این سازه‌ها تا بدنه حدود 30 تا 40 سانتیمتر است. هرچند این فاصله بستگی به نظر طراح ساختمان میتواند کم و زیاد شود.
  • وزن لوله ها هم بستگی به اندازه و ضخامت آن ها دارد.

با همه این توضیحات، مشخصات لوله داربست بستگی به موقعیتی دارد که قرار است از آن استفاده شود. نکته مهم دیگر اینکه در بازار، دو نوع لوله داربستی شامل درزدار و بدون درز وجود دارد. مقاومت و استحکام لوله بدون درز بیشتر و قیمت لوله بدون درز هم از لوله درزدار بالاتر است.

نکات مهم پیش از خرید لوله داربست

خرید لوله داربست نسبت به سایر محصولات کمی آسانتر است چراکه کاربرد این محصول خاص نبوده و انواع چندان متفاوتی نیز ندارد. یکی از مهمترین نکاتی که بهتر است پیش از خرید لوله داربست بدانید ابعاد و سایزهای مختلف آن است. این لوله در سایز 1.2 و 1 اینچ و ضخامت‌های مختلف 2، 2.5 و 3 میلی‌متر در بازار موجود است. رایج‌ترین طول مورداستفاده برای لوله داربست 6 متر بوده ولی در طول 3 متری نیز قابل اجرا است. انتخاب سایز و ابعاد این محصول کاملا به نوع پروژه و کاربرد موردنظر شما بستگی دارد. بنابراین پیشنهاد می‌شود قبل از تکمیل سفارش با کارشناسان بخش فروش لوله مرکزآهن در این زمینه مشورت کنید.

یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که در هنگام خرید لوله داربست لازم است به آن توجه کنید میزان مقاومت این محصول است. مدل‌های متفاوتی از این لوله شامل نوع چکشی ستاره‌ای، چکشی کاسه‌ای و مثلثی در بازار موجود است و خریداران براساس نوع پروژه می‌توانند هریک از انواع لوله داربست را انتخاب کنند. از دیگر مشخصات موردتوجه در هنگام خرید، وزن لوله داربست است. وزن این محصول بروزن کل سازه تاثیر داشته و لازم است با سایز لوله تناسب داشته باشد. همچنین وزن لوله بر قیمت نهایی آن تاثیرگذار است. برای مثال قیمت لوله داربست 17 کیلویی نسبت به لوله داربست 14 کیلویی بیشتر خواهدبود. در نهایت سطح کیفی لوله نیز باید مناسب باشد و در این زمینه انتخاب برند باکیفیت به مشتریان توصیه می‌شود.

بهترین برند تولیدکننده لوله داربست

در زمینه تولید لوله داربست، کارخانه‌های زیادی در کشور فعال هستند از جمله آن‌ها می‌توان به برندهای زیر اشاره کرد:

  • گروه صنعتی سپاهان
  • فولاد علویجه
  • فولاد هیربد زرندیه
  • جهان پروفیل پارس
  • صنعتی تهران شرق
  • پایا اصفهان

همچنین لوله و پروفیل‌های صابری، یاران، کچو و کیان پرشیا از سایر تولیدکنندگان لوله‌های داربستی محسوب می‌شوند. کیفیت این لوله‌ها در کارخانه‌های مختلف، بستگی به آلیاژهای مورداستفاده در تولید، ضخامت، جنس و مانند آن دارد. قیمت لوله داربستی هم متناسب با جنس، وزن، اندازه که مشخص کننده قطر داخلی و خارجی بوده و نوع مصرف، درجه کیفیت و برند متفاوت است.
مرکزآهن یکی از نمایندگی‌های فروش لوله داربست در شهر اصفهان بوده که این محصول را به سراسر کشور ارسال می‌کند. برای خرید لوله داربست تهران، لوله داربست اصفهان و یا سایر شهرستان‌ها می‌توانید با شماره 91009009-031 تماس گرفته و یا به سایت مرکزآهن مراجعه کنید. پس اگر شما تصمیم به استفاده از لوله داربست برای پروژه خود دارید، نکاتی را که در این ویدئو با هم مرور کردیم، مدنظر داشته باشید. ممنون که با ما هستید.